Service

Naast uw reguliere auto onderhoud en verkoop bieden wij verschillende services aan. Klanttevredenheid staat bij Autobedrijf Spronken namelijk hoog in het vaandel. Zo beschikken wij onder meer over vervangend vervoer, een bandenhotel en een eigen haal- en brengservice. Ook maken wij vooraf duidelijke afspraken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Eurorepar Card
Autopech overkomt iedereen wel eens. Daarom beschikt Autobedrijf Spronken over de loyaliteitskaart . Hiermee kunt u 24/7 gebruik maken van de pechhulp van Citroën Assistance. Wanneer u beschikt over deze kaart ontvangt u bovendien ook nog eens gratis vervangend vervoer als uw auto bij ons in onderhoud is!

Meer informatie over de loyaliteitskaart van Autobedrijf Spronken? Neem dan contact met ons op.

Haal- en brengservice
Heeft u pech onderweg? Wij halen uw auto gelijk op en kunnen direct zorgen voor vervangend vervoer. Ook wanneer u niet in staat bent om uw auto bij ons af te leveren kunnen wij uw auto halen en brengen waar u maar wilt.

Bandenhotel
Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan. Ook controleren wij uw banden vlak voor elke wissel op eventuele schade.