Over ons

Bij Autobedrijf Spronken houden we van auto’s en weten we echt alles van de merken Citroën, DS en Peugeot. Ons enthousiaste team besteedt dan ook veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.

Klantvriendelijkheid, kwaliteit, eerlijk advies en gastvrijheid staan bij ons voorop. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. We prijzen ons gelukkig met een vaste klantenkring die nog steeds groeit. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag steeds weer een uitdaging om het nog beter te doen.

over ons.jpg

Het enthousiaste team van Autobedrijf Spronken

Autobedrijf Spronken is opgericht door Eddy Spronken in 1957 en zit sinds die tijd gebeiteld aan de Mauritslaan in Beek. In de afgelopen 74 jaar zijn we uitgegroeid tot een begrip in Beek en de wijde omgeving. Sinds 1997 wordt het bedrijf gerund door de broers Ely en Levy Spronken.  Anno 2021 beschikken we over goed geschoolde monteurs, een ruime werkplaats, een moderne showroom en de laatste apparatuur. Liefhebbers van Franse automerken komen bij ons omdat ze kiezen voor kwaliteit en service.

over ons 1.jpg

Waar het ooit begon

Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

over ons 3.jpg

De broers Levy en Ely Spronken