Financiering en lease

Financiering
Steeds meer mensen geven bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan om de aankoop (deels) te financieren. Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten de beste service verlenen. Via ons financiert en verzekert u uw auto tegen de best mogelijke condities. De financiering wordt afgestemd op uw wensen en budget. Wilt u meer informatie over financiering? Neem dan contact met ons op.

Private lease
Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van een auto kopen, least u hem privé voor een langere periode. Ook bij Autobedrijf Spronken kunt u terecht voor het leasen van uw nieuwe auto. Eigenlijk hoeft u alleen nog maar de brandstof te betalen. Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand.

Operational & financial lease
Bij Autobedrijf Spronken kunt u terecht voor zowel operational als financial lease, maar wat zijn nu de grootste verschillen tussen operational en financial lease?

Als er sprake is van operational lease, dan is de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Ook is de leasemaastchappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de auto. Als u een contract hebt ondertekend voor financial lease, dan bent u de economisch eigenaar. Dat wil zeggen dat u hier verantwoordelijk voor bent. 

Voor klanten met een eigen onderneming bieden wij beide vormen aan. Dit biedt u als (startend) ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt, zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen.

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!